Leslie Dronkers 06-41295570

Sjoerd Spoelstra 06-22688502

 

Keuken/post Elektronstraat 12-14 Studio 26 1014AP Amsterdam

-Dosering

Al onze siropen worden gemaakt om 1 op 6 (1 plus 5) gemengd te worden, natuurlijk gaat dit ook een beetje naar smaak, en voor de fruitsmaken geld dit wat minder streng dan bijvoorbeeld voor bitter lemon.

Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat voor dosering, (tijdelijke) verkooppunten voor bijvoorbeeld festivals en evenementen en/of het samenstellen van een assortiment.

Wij hebben zelf een beperkte selectie materiaal beschikbaar zoals slush-machines, post-mix apparaten, non-drips en promotiemateriaal.

 

-Water

Wij kunnen adviseren in het gebruik van een carbonator en/of watertap, wat er voor kan zorgen dat u geen mineraal water meer hoeft in te kopen, met alle emballage, koelopslag, vervoer en handling van dien.

Wij vinden het eigenlijk ouderwets om nog veel water te verschepen naar gebieden waar het leidingwater van hoge kwaliteit is, of als zodanig gefilterd en eventueel gecarboniseerd kan worden.

 

-Post-Mix

Ook zijn de siropen geschikt om in post-mix machines te gebruiken, wij hebben nu een pilot programma daarvoor lopen met BiB verpakkingen, waarbij wij onze siroop kunnen aansluiten op bestaande post-mix apparaten, en dus naast of samen met het gangbare assortiment kan bestaan.

Heeft u interesse om mee te doen aan onze pilot? neem vooral contact op!